Menu
Gildia Pióra na Patronite

Być tylko ciałem

'Kiedy rozmawiasz ze mną
Czuję jak słowa bledną
Gdy mnie całujesz
To wiem, że i tak nic nie czujesz
Kiedy trzymasz mnie za rękę
To czuję tylko mękę
Kiedy pukasz do drzwi
To ja już wiem, że to ty'

2373 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!