Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odpływ

Kiedy one umierają o świcie
Po raz setny lub tysięczny
Pajęczyną popiołów
Świat przygasa
I ćmi

Dla nich mam te samotne dwie
W zasmuceniu oczotkliwym
Ciche a w cichości swej
Tak bezradne
Łzy

A one odpływając z nocą
Wirują znów bezpańsko
W półcieniach skroni
Odmieniane stale
Myślami

Marzenia
Senne
Me

Dedykowane Nocy

24 296 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    27 June 2012, 10:03

    Dziękuję AgaZo. Czasem to smutek nas budzi. :)

  • Gaia

    27 June 2012, 07:52

    Dziękuję, że chciałyście zajrzeć
    :)

  • miramija

    26 June 2012, 22:46

    Pięknie...