Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzieci

kiedy noc rozkleszcza się purpurowymi szczytami
biegną poszukiwać skrzydeł planet
w stogu siana

zbratane z kamieniem strupami
do dziurawych kieszeni
zbierają gwiazdy

upadają na księżyc
płaczą i tańczą

chowają się w drzewach
ze słońcem

30 319 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • Cris

    22 March 2017, 14:12

    Lubię czytać Cię.
    Wzajemności.

  • silvershadow

    22 March 2017, 13:45

    Cris, miło.
    Serdeczności :)

  • Cris

    16 March 2017, 14:13

    Ładne wersy.
    Pozdrawiam.
    :)