Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy jesteś zakochany

Kiedy jesteś zakochany
świat wspaniały się wydaje
Czas przynosi drobne zmiany
szczęście wszędzie rozdajesz

Serce z piersi się wyrywa
jakby gdzieś uciec chciało
Czyjeś serce chcesz zdobywać
do przodu idziesz śmiało

Kiedy jesteś zakochany
nie ma niemożliwych rzeczy
Miłość leczy wszystkie rany
nikt temu nie zaprzeczy

Bo gdy jesteś zakochany
nic poza tym się nie liczy
Sam też chcesz być uwielbiany
serce głośno kocham krzyczy

7974 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • M44G

    22 February 2012, 19:07

    Tak tak ja wiem że to Twój wiersz ja właśnie czytałem go tutaj.

    http://polonistycznie.info/iwka342-kiedy-jestes-zakochany-4414.html

  • iwka342

    22 February 2012, 19:04

    Umieściłam swoje wiersze na kilku portalach,między innymi na polonistycznie info,i granice.pl Ten dopiero odkryłam i od razu przypadł mi do gustu.
    Jeszcze raz pozdrawiam.

  • M44G

    22 February 2012, 18:58

    Witam po prostu czytałem go w innych miejscach i zapadł mi w pamięci. Więc po przeczytaniu od razu mi się przypomniało że już go czytałem kiedyś. I Ciebie Pozdrawiam Serdecznie ~iwka342

  • iwka342

    22 February 2012, 18:52

    Cześć!
    Faktycznie nie jest to najnowszy wiersz.
    Mimo to cieszę się że się podoba.
    Pozdrawiam

  • M44G

    22 February 2012, 18:41

    Przepięknie. Ale że tak ośmielę się zgadnąć ten wiersz ma już trochę czasu co?