Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Kiedy jeśli nie teraz
jeśli nie dziś
obdaruję Cię naszyjnikiem
ramion swych.
Kiedy jeśli nie dziś
obsypię Cię płatkami
pocałunków mych.
Jeśli nie teraz
zatańczą nasze ciała
w miłosnym uścisku
kiedy?
jeśli nie dziś
porwiesz mnie do gwiazd
i jawą staną się sny.
_Sekwoja

5145 wyświetleń
90 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    27 November 2015, 15:42

    '''obdaruję Cię naszyjnikiem
    ramion swych.''

    podoba się...pozdrawiam .
    :)