Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę żebyś

Misaki

Misaki

Kiedy będę umierać chcę żebyś był przy mnie, nawet jeżeli będziesz moim wrogiem.
Chcę żebyś siedział obok i trzymał mnie za rękę.
Żebyś palił papierosa, abym ostatni raz mogła poczuć zapach dawnych lat młodości.
A kiedy już będę tylko zimnym ciałem na białej pościeli, chce żebyś uronił łzę na wspomnienie o mej duszy która będzie patrzyła na Ciebie spod sufitu.

1567 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • Misaki

    27 March 2013, 23:55

    wiem, ale mój nastrój nie pozwolił mi nic weselszego wymyślić.

  • scorpion

    27 March 2013, 21:40

    Trochę straszny ten koniec...