Menu
Gildia Pióra na Patronite

Własny świat

Każdy na swój świat,
Mój jest czarno- biały.
Nic się w nim nie układa,
Nic nie ma pary.
Nawet ja!

2762 wyświetlenia
35 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!