Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uroczy kobietyzm...

każdy dzień
to droga w twoją stronę
a ja szukam na ustach resztek zdań
by je wysłać priorytetem

byś czytał pragnień - słowa

gdy językiem zaproszę twój dotyk
będę, jak lubisz - przekornie urocza
aż obudzisz nieujarzmiony kobietyzm

zdejmiesz ze mnie zaszłości dnia
gracją wędrujących ust
ich nienasycenie - tkliwie przywitam

i zostaniesz w moim świecie

przecież od dawna…
- twoim sercem oddycham

21 290 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • szpiek

    17 November 2012, 19:21

    Mi z kolei podoba się Twój neologizm - "kobietyzm "
    :-)

  • skrobek

    17 November 2012, 18:01

    Kobietą nie jestem lecz bardzo mi się podoba :)