Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inni, przez to tacy sami

Każdy człowiek jest inny
Nie ma dwóch takich samych
Jak płatki śniegu

Każdy człowiek jest inny
Jak kwiaty na łące
Nawet pokrzywa zakwita

Każdy człowiek jest inny
Choć pragnie tego samego
To szuka różnymi ścieżkami

Każdy człowiek jest inny
I potrzebuje innego
Przez co komuś potrzebny

Insp. Starlight.

103 446 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • Elizabetta

    18 June 2013, 15:37

    Bardzo mądre słowa:)

  • krysta

    18 June 2013, 15:13

    Piękny wiersz...pozdrawiam :)

  • 18 June 2013, 14:13

    ładny wiersz. :)

  • misiek45

    18 June 2013, 05:05

    Bardzo mądre i piękne słowa,mam nadzieję że Starlight przeczyta jeszcze ten wiersz-pozdrawiam :))