Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Każdej Nocy obdzierasz
mnie ze skrzydeł

Robisz ze mnie grzesznicę
W swoich ramionach

Tonę w Tym szaleństwie
by o brzasku

przywdziać Swoja Aureolę
I oświetlić Blaskiem

Moich Skrzydeł...

Kochanemu ...N .ღ

30.07.2014
Malusia_035

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    19 December 2014, 14:33

    Podoba mi się te przyodzienie ;)

  • krysta

    30 July 2014, 14:29

    Zatrzymuje.
    "...Tonę w Tym szaleństwie...''

    Pozdrawiam serdecznie Malusia :)