Menu
Gildia Pióra na Patronite

'''Kilka słów o Tobie''

Karmili mnie marzeniami
słowami,
a Ty je spełniasz.

Wprowadzali mnie
w cały ten zły świat,
a Ty trzymasz mnie za rękę,
prowadząc dobrymi ścieżkami.

Zabijali moją duszę,
a Ty ją wskrzesiłeś
i odkrywasz każdego dnia.

Kochali mnie,
a Ty mnie uczysz miłości.

* dla A...;*

4694 wyświetlenia
51 tekstów
6 obserwujących
  • Shalea

    10 August 2010, 11:51

    Jestem mile zaskoczona... dziękuję ślicznie:)

  • Nutka67

    9 August 2010, 22:10

    Pięknie o miłości...

  • 9 August 2010, 17:32

    Bardzo mi się podoba Twój wiersz. Podkradnę:)

  • uschnieta_roza

    9 August 2010, 16:32

    Świetny wiersz jakże poetycki :)