Menu
Gildia Pióra na Patronite

dlla ciebie

już nie czekam na telefon,
bezradnie patrzę w oczy każdemu,
chcę dostrzeć odłamek ciebie w kimkolwiek,
pragnę poczuć choć trochę twego ciepła,
rozgrzej moje serce nie bądz obojętny,
chciałabym poznawać ciebie wciąż na nowo,
ty jesteś moim przewodnikiem,
złączył nas los przypadkiem rozdzielił tak brutalnie,
nie wyjaśniliśmy sobie jeszcze wszystkiego,
nie odchodz już nie wystarczy mi telefon,
chcę cię mieć zawsze blisko tu,
bez ciebie znowu przychodzi nieodparty ból,
sklejam me uczucia na nowo patrząc prawdzie w oczy,
jeśli mnie kochasz nie pozwól moim uczuciom umierać w samotności,

3277 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!