Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tym Razem

Już liście spadają z drzew
i zapach melancholii przybył
by z powietrzem jak co roku romansować ...

Na Tronie Mroku Piękna Królowa
swe skrzydła miłości nade mną rozpościera
i w swym sercu bezpiecznym życie me chowa
bym już nigdy więcej się nie poniewierał ...

Tym razem będzie inaczej ...

Tym razem więcej już znaczę ...

Tym razem wskazówka miernika pokaże
więcej sprawiedliwości na życia wadze.

71 123 wyświetlenia
1139 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    12 October 2018, 02:16

    ❤❤❤