Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIEDOSKONAŁE ZAKOŃCZENIE

Już czas już czas
Wola Człowiecza
Niech się stanie
Odejść na swoich zasadach
Umrzeć przed śmiercią
W niewoli Parkinsona
Upodloną odczłowieczoną
Może seconal
Może hel
Może morfina
Może głodówka
Asystuje rodzina
Jak dumnemu samurajowi
Dzieci i wnuki
Przyjaciele też
Jak amerykański sen
American dead
Godność i gracja
Jutro może być twoją
Nie mów proszę
Że nigdy
Skąd wiesz...
(Na podstawie książki Zoe Fitzgerald Carter)

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!