Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora dziękuje za uwagę !

Jeszcze śpi
przyjść nie może

leniwie otwiera oczy
delikatnie słonkiem błyśnie

pąki wiatrem gładzi
kolorami wabi Nas

Ach Ty Wiosno
chodź Tu do Nas
Już Czas ...

20.03.2015
Malusia_035

56 086 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    21 March 2015, 14:10

    ..też się nie mogę doczekać ciepłego słoneczka wiosennego ...całuję :*:*:*.....

  • nicola-57

    21 March 2015, 08:58

    ładnie wiosnę zapraszasz, a ona w tekście tym zaprasza nas...,
    tak sobie to wczoraj czytałam, żeby dać się zaprosić...
    serdeczności

  • czasem_wciskam_escape

    20 March 2015, 23:36

    no czekam :-) na taką konkretną wiosenkę ;-)

  • zielonomodra

    20 March 2015, 21:44

    Już, jest tuż tuż :)

  • RozaR

    20 March 2015, 21:15

    Czekam tej wiosny
    Jak zbawienia
    Te szarości tej zimy
    To były cierpienia

  • Sierjoża

    20 March 2015, 18:53

    Bedzie lepi trawa rosła. Miłego!

  • krysta

    20 March 2015, 14:40

    o tak już czas - u mnie słonko grzeje jest przyjemnie :))
    pięknie.
    pozdrawiam Malusia :)

  • Malusia_035

    20 March 2015, 13:53

    Zgadzam się z Tobą Natalko aż się chce brykać i kosteczki nasmarować ;))

    Pozdrawiam Wiosennie :)))

  • Malusia_035

    20 March 2015, 13:52

    Adamie a czemuż to ??? Niech już wyjdzie słoneczko zrobi się kolorowo i ciepło na sercu :))

  • 20 March 2015, 13:50

    ''ach Ty Wiosno choć Tu do Nas ''. rozbrajające wersy ;)
    optymistyczne .. aż człowieka przestaje w kościach strzykać ;))
    Miłego popołudnia ;)