Menu
Gildia Pióra na Patronite

O wszystkim

Jest taki czas, gdy lecą łzy.
Jest taki czas, który trwa wiecznie
Jest taki kwiat, który więdnie.
Jest taka miłość, która nie istnieje..

Taniec w deszczu nie daje już radości.
W oczach widać tyle złości.
Kawa jest za gorzka, ciasto za słodkie.
A łzy? Łzy są zbyt słone..

Nie widzę burzy, lecz widzę deszcz.
Czy coś w nim pięknego jest?
Może blask, może zmrok.
Lecz wiem, że w deszczu boli każdy krok..

73 987 wyświetleń
779 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!