Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pełnia księżyca

Jest jeszcze niewystarczająco jasno
księżyc toczy się miarowo przez szybę
będę spała w twojej koszuli
przyśnią się mi dziewczęta
z którymi spałeś
na lewym boku
ja od ściany

jutro oddam do czyszczenia
twój kapelusz a`la Joyce
ponoszę zanim wrócisz

925 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!