Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Przebudzić znaczy zasnąć”

Jesteś znów obok mnie
Otulasz czułością ciało me
Słyszę dobre miłe słowa
Mówisz też, że mnie Kochasz

Lecz nagle ból
Jakiś dźwięk
Moje uszy przeszył
To zegar
Budzikiem zwany

Zerwał mnie ze snu
Wyrywając mi Ciebie
Ciebie ode mnie
Mi zabrał
Znów jestem
W pokoju sam

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • słoneczniki

    14 December 2012, 20:38

    Hmm... sny mają to do siebie, że kończą się w najbardziej pożądanym momencie...

  • M44G

    8 December 2012, 20:24

    To miłe że tak myślisz Drogi Leszku. Pozdrawiam Ciebie Serdecznie.

  • Niezpomniałem

    8 December 2012, 20:22

    Zgadzam się z opiniami poniżej, bardzo ładny wiersz.
    pozdrawiam. L.

  • M44G

    1 December 2012, 14:29

    Pozdrawiam Was Drogie Dziewczęta Dziękując za opinie. To miłe, że się spodobało.

  • Gaia

    1 December 2012, 12:16

    Są takie sny, gdy nie chcesz się obudzić. Bo zbyt piękne.
    Trafiasz tak prosto w cel Michał. Swoim słowem :)

  • katjaa

    1 December 2012, 10:44

    smutny, ale jakże mi bliski.. świetny, pozdrawiam..

  • czarna mamba

    1 December 2012, 09:31

    hhmmm trafił do mnie i to bardzo:)

  • agniecha1383

    1 December 2012, 07:52

    miewam i ja czasem takie sny z których aż zal się wybudzać...
    ślicznie... pozdrawiam cieplutko:)

  • 30 November 2012, 22:42

    Jak zwykle trafiasz prosto w serce....

  • obca...**

    30 November 2012, 22:26

    Świetny !
    Pozdrawiam cieplutko :)