Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś różą w mym ogrodzie
Ciepłem serca w zimy mrozie
Mą nadzieją na dni lepsze
Te chłodniejsze i cieplejsze
Kroplą rosy o poranku
Kotem co na moim ganku
siedzi, i na kogoś czeka
Na człowieka
Na człowieka

3460 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • Malusia_035

    29 January 2015, 12:30

    śliczny ..

    Pozdrawiam :))

  • szary*nikt

    28 January 2015, 23:47

    Piórem1- dlaczego wilku ?

  • onejka

    28 January 2015, 23:31

    ładny