Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawdziwy anioł

Jesteś prawdziwym aniołem,
o bursztynowych oczach.
Sam nie wiem dlaczego,
lecz dla mnie jesteś słodka, urocza.
Taka osoba jak ty,
jest jedna na milion,
taka o czystym serduszku,
która ukoi łzy,
i pocieszy gdy smutno…
Więc bądź przy mnie aniele,
o skrzydłach białych jak śnieg,
bo przy Tobie świat inny ma bieg…

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    17 July 2012, 00:11

    Piękny anioł o oczach bursztynowych ,a wiersz szalenie czarujący-pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej nocy