Menu
Gildia Pióra na Patronite

Imię Jej.

Jesteś mi woda
co ogniska suchości chłodzi

Jesteś mi wiatr
co wzwyż namiętności porywczo wznosi

Jesteś mi ogień
który zapaliwszy serce rozpala

Jesteś mi ziemia
pewności życia mocnego stąpania

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Xianmei

    30 October 2013, 20:49

    Bardzo przyjemny wiersz:) Kojarzy mi się z "Ty jesteś moje imię" Baczyńskiego":)

  • Pechowa_

    30 October 2013, 18:34

    Ładny wiersz.. wpadł Mi w moje gusta :))

  • Elizabetta

    30 October 2013, 18:27

    Patetyczny utwór, podoba mi się.