Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Jesteś mi ciężarem
tak lekkim jak czas
dziecięcą naiwnością
słodką niczym łza
Znikasz tak bez słowa
zostaw chociaż strzęp...
cień na końcach palców
zapach
obraz
dźwięk
Nasyć mnie na chwilę
Chwilo, czasu miej.
Tęsknoto!
Cierniu mego serca...

Potrzebuje Cię.

9698 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • mill

    16 March 2015, 22:20

    ...ecch...śliczny....fisz.....