Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś kropelką nitrogliceryny
W porannej kawie
Dynamitem życia
Eksplozją barw i odcieni
W szarości dnia codziennego
Pomarańczą z goździkami
I bukietem tulipanów
Nastrajającymi optymistycznie
W ponury wiosenny poranek

7787 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • nicola-57

    20 April 2015, 06:47

    jeśli się widzi...poranek można rozchmurzyć, dobry wiersz, jestem za
    serdeczności :)

  • Malusia_035

    18 April 2015, 12:21

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :)