Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Jesteś do bani
Jesteś do kitu
Me serce zamiera
Ucieka bez krzyku.
Nie umiesz tego
Nie zrobisz tamtego
Biegnąc tupocze
Może je zamoczysz?
Utonie w smutku, bólu
I cierpieniu.
Nie żal Ci ?
Mordować mnie w trakcie mego biegu?

6074 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!