Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strata

Jesteś ale cię nie ma.
Widzę cię ty mnie też, mimo to na siebie nie patrzymy.
Nie musimy.
Widzimy się bez tego doskonale.
Przejrzyście.
Codziennie się witamy, ale już nie rozmawiamy.
Uśmiecham się mniej.
Jestem bledsza, aspołeczna.
Ale żyję.
Jak widać można.

Płaczę,
Ale tylko czasem.
Płaczę, ale tylko w nocy.
W dzień się uśmiecham.
Coraz częściej uśmiecham się szczerze.

195 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!