Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Ćma ...

Jestem zwykłą w Swej Niezwykłości Ćmą Nocy.
Kocham Noc, świat jest taki inny
i choć panoszą się tu potwory
Ja nie lękam się ich.
Bardziej boje się Ludzi
oni mnie dotkliwiej skrzywdzą
nie słusznie ocenią
będą drwić z Moich Czarnych Skrzydeł.

Ale Oni nie wiedzą
i nigdy się nie dowiedzą
Jak Moje Skrzydła Iskrzą
srebrzystymi Perełkami księżyca.

Nie dostrzegą Mojego Piękna za Dnia.

Tylko Noc mnie otula swoim delikatnym dotykiem ...ღ

1.05.2014
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • kuloodporna

    12 April 2021, 21:27

    Przepiękne.......🌼🌼🌼

  • Malusia_035

    4 May 2014, 13:19

    Natalko raz kiedy uda mi sie cos ładnego wymyślic hi ;)))

    Dziekuje bardzo Sercem Pozdrawiam :))

  • Malusia_035

    4 May 2014, 13:19

    Matyldo dziekuje i Sercem Pozdrawiam :))

  • Malusia_035

    4 May 2014, 13:18

    Marianie Sercem Pozdrawiam :))

  • Janya

    4 May 2014, 10:20

    Wiersz bardzo..bardzo ładny..;))

    „Jak Moje Skrzydła Iskrzą 
srebrzystymi Perełkami księżyca.

”-piękne:)

  • female cenobite

    1 May 2014, 15:38

    Rozumiem Cię. ;)

  • M44G

    1 May 2014, 12:05

    Ślicznie.