Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolna?

Jestem wolna
Cisza wkoło
Nie ma tu nic
Samotność w czterech ścianach
Echa swojego glosu słucham...
I płaczę
Ta samotność mnie kłuje
Cisza morduje
Uwiez mnie!
Wiez mnie w swoim sercu
Tak bym nie mogła się z niego wydostać
Tak bym słyszala tylko jego bicie
Nie ciszę!
Chcę wiedzieć że moja wolność to nie samotność

6325 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!