Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem cieniem ...

jestem tu
a jednak ...
nie ma mnie
...bez Ciebie

jestem cieniem
gdy zgaśnie światło
zniknę

jestem tu
proszę
nie gaś światła

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Dremm

    30 January 2011, 23:28

    cudny wiersz..
    pozdrawiam

  • giulietka

    17 January 2011, 22:29

    Pięknie w kilku wersach zapisane jendno zaklęcie: Bądź!...