Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem pochodnią, gwiazdą przewodnią
jest wewnątrz mnie, by ciągle świeciła
ciemniejsza niż ciemna strona księżyca
moja przeszłość i terażniejszość stan umysłu
chaos ran psychicznych
objęta tymi skrzydłami winy
słodki dżwięk wstydliwej porażki
nigdy nie osłabnę, nie rozproszę się.

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!