Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zauważ mnie

jestem okruchem na spodniach
rzęsą w oku i kamyczkiem w bucie
maleńka krzyczę - jestem tu
zauważ mnie

jutro potrzebna na pół etatu
pojutrze wolne
potem urlop na dłużej

jestem muchą na nosie
resztką jedzenia w zębie
i mokrą skarpetką
zauważ mnie

przeszkadzam dzisiaj
zawracam głowę jutro
i utrudniam pojutrze

zanim będzie za późno
wyjmij mnie z kieszeni
i zauważ
że cię potrzebuję

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących