Menu
Gildia Pióra na Patronite

dystans do obojętności

jestem obok
rzucona jak ziemia
pod nogi

tworzę harmonię
własnego ciała
bez granic

z tej strony przebaczenia
jakoś raźniej
zatrzymać życie

4438 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • szpulka

    12 February 2016, 16:49

    dzięki :) to takie moje bredzenie, ale zawsze mi potrzebne