Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem niby tutaj
w tym świecie, w tym miejscu,
ale w otchłani umysłu
te pojęcia nie istnieją...

Tam jest ciągła walka,
w której nie będzie zwycięzcy...
Przegrałem już,
nie potrafiłem sobie pomóc...

Nie myślałem, że mi zaufasz...
Nie w takim stopniu
To więcej, niż marzyłem...

Pomogę Ci wyjść z dna,
lecz wiem już teraz,
że ja tam zostanę...

6671 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!