Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jestem na odległość twej dłoni
nie czekaj chwyć mocno
trwaj ze mną

Jestem pełna światła
ciepłem pragnienia miłości
w twym sercu

Kiedy zechcesz odejdę po cichu
na paluszkach
nie płosząc motylich marzeń

Dedykowany ... N ღ :)

2.08.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=hzFNLh6WtRU

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • PainWithoutLove

    8 August 2016, 15:02

    bardzo ładnie :)

  • mill

    4 August 2016, 08:47

    ...piękny wiersz...

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    2 August 2016, 12:35

    jesteś ! a jak zechcę - zostaniesz ? ;))
    piękny :)
    słoneczne dzisiaj pozdrowionka :))***