Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem
Ale jakby mnie nie było?
Jestem
Ale mnie nie widzicie?
Samotny w tłumie
Najbliższych osób

Próbuje zwrócić na siebie uwagę
Nie da się...

Chociaż...

Mam pomysł.

W końcu mnie zauważacie
Nawet biegniecie do mnie
Kiedy skacze przez barierkę
Z uśmiechem na twarzy.

Jestem samotny.
W tłumie

Jednak leże na podłodze
A wszyscy wokół mnie...

1749 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • 5 April 2013, 14:18

    Fajny......................................................................................................... ;)

  • Papużka

    2 April 2013, 16:08

    I see you. ;)