Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesień przyszła lato odeszło

Jesień jest taka smutna melaoncholijna
Nawet kolorwe liśćie mnie przynurzją
Szare dni nie rozumiem gdzie te piękne
Słońce się podziało chyba na wakacje
Wyjechało wcale nas opuszczać
Nie żałowoło a co z błękitnym niebiem
Gdzie ono się podziało wszytko co lubię
jesień mi odebrało gdzie te cuda się
podziały gdzie te piękna natury się schowały

12 771 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    30 December 2016, 23:10

    Wiersz jak plaża w październiku, z klimatem i spokojem.

  • Polna

    28 December 2016, 23:55

    Wiem i tak ładne

  • SAMEsadnnes

    28 December 2016, 23:53

    pisałam to kiedy była jesień;]

  • Polna

    28 December 2016, 23:46

    To prawda choć za oknem już zima