Menu
Gildia Pióra na Patronite

april

jego anioł ma jej włosy
oczy usta
język i zęby
którymi sięga w niej nieba
kołysze się w tęczy
napiętej do granic szaleństwa

budząca ciekawość difenbachia
zielony słoń
parami słów wydeptujący sobie ścieżkę
na skróty
którą błądzą wrastając w ziemię anioły

30 319 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    7 April 2017, 18:50

    Dzięki ;)

  • Papużka

    1 April 2017, 21:40

    :)) ciekawie

    Kocham rośliny doniczkowe, mam ich wiele...