Menu
Gildia Pióra na Patronite

AA

Jeden kieliszek
do zatracenia,
widok szkła
nie wzbudza obrzydzenia,
Choć kolejny to już raz

Zasłaniam oczy,
przyzywam mrok,
by nie widzieć, jak się staczam
Kolejny to już raz

Póki stan błogi trwa,
nie myślę co będzie potem
Póki wszystko w duszy gra
Myślę, że jestem Bogiem
A który to już raz?

5582 wyświetlenia
30 tekstów
4 obserwujących
  • agniecha1383

    20 January 2012, 09:28

    Podoba mi się:)wpadłyśmy w nałogi:)