Menu
Gildia Pióra na Patronite

przepraszam, proszę, sama nie wiem

Ja zamarzam..
Zamarzam, choc lipiec gorącem sie łasi
Ogrzej mnie
Zadomowił sie we mnie chłód
Kąsa mnie, ja chyba krwawię!
Zimno mi, krwawię
Wiem,że chyba jeszcze Cię nie ma,
Że gdzieś za horyzontem się plączesz,
Ale jak już będziesz, wytul ze mnie dojrzewającą śmierć
Bo ja chyba umieram, prosze pośpiesz się
Tą miłość raz, poproszę.

4701 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!