Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstążka

Jaśminowa wstążka wspomnień
Płynie na wietrze podążającym
Do horyzontu spokoju

Kradnie chwile naszego ciepła
Opadając powoli w przepaść
Zachodu księżyca

Choćbyś próbował ją złapać
nie złapiesz - zbyt daleko
Jesteś ode mnie…

Od jaśminowej wstążki wspomnień

9238 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
  • Leeni

    18 March 2012, 15:04

    Dziękuję :)

  • NieBoska

    17 March 2012, 20:00

    znowu ślicznie napisane