Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak zrozumieć ten świat
gdzie pod tym samym niebem
patrząc w niebiosa
jeden płacąc przeklina swój los
pytając czy tak wygląda piekło
przeklina swój czas
a ja tuż za ścianą uśmiecham się
do słońca, które przebiło chmury
tak właściwie bez powodu

Ból i radość jak dwa bieguny
Tak daleko są od siebie
bo odpychają się
lecz pod tym samym niebem
tworzą jeden świat

103 450 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • Naja

    8 August 2018, 06:49

    "Dziwny jest ten świat..."

  • Cris

    24 July 2018, 20:36

    Inspirujący wiersz

  • szpiek

    24 July 2018, 18:41

    Dzięki za komentarz

  • Cris

    24 July 2018, 18:26

    Bez bólu nie byłoby radości i odwrotnie...zatem uzupełniają się.
    Pozdrawiam