Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiary próba

jakże mam wierzyć
gdy raz kolejny
wielki głaz na mnie
spada z łoskotem ?

jakże się cieszyć dniem
w labiryncie korytarzy
gdzie słońcem jest
migotliwy kaganek ?

gdzie szukać pociechy
w piekła przedsionku
karmiony pyłem
i zimnych ścian łzami ?

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • krysta

    16 June 2013, 10:48

    Ładny wiersz ...Pozdrawiam

  • czarna mamba

    16 June 2013, 09:22

    hhhmmm mozesz ja znalezc u mnie:)))woww bedziemy plakac plakac:) i nadejdzie wkrotce dzien słoneczny :))))