Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod budą

Jak ten nierasowy pies
Co niemodną ma sierść
I wstyd z nim się pokazać

Wstań, leżeć, siad
Daj łapę i aport
Szczekaj na powitanie

Masz tu pełną miskę
I metr mojego łańcucha
Czego ode mnie jeszcze chcesz ?

https://soundcloud.com/blue-giraffe-records/mieso-armatnie-feat-krzysztof

103 589 wyświetleń
1206 tekstów
141 obserwujących
  • AMA

    6 October 2013, 22:22

    odpowiadając na pytanie retoryczne, żeby podobało się na łańcuchu...

  • onejka

    6 October 2013, 14:44

    dostrzegam analogię...świetne