Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znowu Ty

Jak stara torebka herbaty
esencją zabarwiłaś sny.
Koszmar,czy szczęście?
Wrócić do zapomnianych chwil.

Przywlokłaś wczoraj
rozpasanym uśmiechem.
Nie mogę się wybudzić,
znów dotykać Ciebie chcę.

39 261 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
  • Malusia_035

    29 January 2015, 12:15

    bardzo ładny ..

    Pozdrawiam :)

  • 29 January 2015, 10:23

    "Przywloklas wczoraj rozpasanym uśmiechem"- bardzo fajne sformułowanie :)