Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla P*** II

Jak płomień świecy wiotki
Nagłym podmuchem targany
Jak zapach Twych włosów słodki
Moimi nozdrzami chwytany

Tak Tyś delikatna pachnąca
Co rano ze mną wstajesz
Tulisz się do mnie gorąca
Sens życiu memu nadajesz

Nie musisz mówić że kochasz
Ja przecież i tak to wiem
Tylko tak jak ze mną szlochasz
Tak ze mną ciesz się każdym dniem

Cały Twój...na własność...:*

48 119 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    22 March 2011, 20:20

    Takie mam serducho,nie umiem kochać tylko połową:)) Pozdrawiam:)

  • Pytia

    22 March 2011, 19:42

    muśnięcie .........płomień wznieca......niewielu tak potrafi kochać....i ..."oczy przymrużam..."....

  • PetroBlues

    13 March 2011, 19:40

    :))))

  • Nika789

    13 March 2011, 19:39

    piękny i delikatny. dedykacja potęguje tę miłość !

  • Uczuciowa

    11 March 2011, 20:08

    Miłość piękna jest i bez zbędnych słów. Wystarczą czyny.

  • giulietka

    10 March 2011, 22:13

    Myślę, że nie musi prosić ten, który pisze takie wiersze... ;)
    Pozdrawiam Piotrusiu;)

  • PetroBlues

    10 March 2011, 22:11

    A o co mogę więcej prosić Madziu? :) Pozdrawiam:)

  • giulietka

    10 March 2011, 18:07

    Piękna ta prośba w ostatnich wersach... ;)