Menu
Gildia Pióra na Patronite

Osiągając samotność

Jak niewiele trzeba, żeby poczuć złość, zazdrość, żal, nienawiść, smutek.
Mało trzeba by osiągnąć to.
Samotność-to ona jest zazdrosna, smutna, po prostu zła.

2126 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • Cynizm

    11 February 2015, 18:09

    Ja nie stwierdzę, że cały czas jesteśmy smutni czy źli... Jesteśmy tacy tylko wtedy gdy czujemy się osamotnieni. ;)

  • nicola-57

    5 February 2015, 17:54

    myślę, że się bardzo mylisz...