Menu
Gildia Pióra na Patronite

twoja wina

Jak można żyć
Bez ciebie?
Jak się budzić
Jak pić kawę
Jak nie umierać?

Czy można żyć
Bez ciebie?
Czy łatwiej wstać
Czy łatwiej zasypiać
Czy lepiej umierać?

Dlaczego można żyć
Bez ciebie?
Dlaczego nie zapomnę
Dlaczego wciąż myślę
Dlaczego nie umrę?

Bo czas nie leczy
Nie odbiera wspomnień
Nadzieja umiera szybko
A ty nie odchodzisz
Z moich myśli
Z mojego serca
I z duszy mojej

Mimo że już dawno odeszłaś

Jesteś
Ale cię nie ma
Jest tylko powolna śmierć moja
Emocjonalna
I musisz mieć świadomość
Że to ty mnie zabiłaś

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • .Rodia

    24 March 2017, 21:05

    dużo powtórzeń
    dużo tych samych słów
    tych powtórzeń samych za dużo