Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknić = Kochać

Jak ja nie lubię czekać
Czy też za czymś
Czy też za Kimś
Zawsze muszę się denerwować

A najgorsze jest czekanie za Kimś
Bo wtedy muszę czekać i tęsknić
Jakby było dobrze gdy po cześć
Gdy muszę się z Kimś pożegnać

I po tym, gdy już będzie musiał wyjść
A ja będę musiał za Nim drzwi zamknąć
To żebym potem nie musiał za Nim myśleć
A najgorsze jest to, gdy ktoś odchodzi na wieczność

Człowiek za Nim musi tęsknić
Musi o nim myśleć
Nie chce się z Nim rozstawać
Choć tęsknota z czasem zaczyna boleć
To i tak nie przestajemy tego Kogoś kochać

.........................................................
http://www.youtube.com/watch?v=N3pbD5akOmg

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!