Menu
Gildia Pióra na Patronite

.KmMz

Jak długo mogę udawać że żyje?
Codziennie przedzierasz się przez moje sny
W dzień czy w nocy mam Cie ciągle przed oczami
Kiedy już nie wytrzymuje bez Ciebie wiem że mnie przytulisz we śnie...
Na jawie nigdy Cie nie ma zawsze o krok za daleko

Jak długo mogę udawać że żyje?
Oddycham, jem nawet się uśmiecham
ale
gdzie to szczęście które daje siłę do życia...
Codziennie sobie mówię ze to koniec że dam sobie rade
ale
Jak można żyć bez połowy serca?
To nie jest życie to jest udręka

7818 wyświetleń
55 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!