Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak deszcz pocałunków
Gwiazdy spadają na mnie
Są jak ciepły oddech
Naszych cichych marzeń

Jak niebo kolorem
Nabrzmiewa czerwień ust
Ukradkiem chowam księżyc
Wypełniając nim biust

Rozpal mnie jeszcze
Schwytaj w dlonie wiatr
Unieś wysoko
I popchnij w świat

28 169 wyświetleń
259 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!