Menu
Gildia Pióra na Patronite

dawna miłość ...serca więzienie

jakbym chciał
choć na chwilę
wrócić tam
nie tylko w myślach
gdy szliśmy razem
pustą plażą o świcie
zapełnić pustkę
w mym sercu
szumem morza
krzykiem mew
blaskiem słońca
napełnić oczy twe

te same pytania
bez odpowiedzi
jakiś żal
smutna łza
kolejnym świtem budzi się dzień
mgłą przesłania
tą krótką chwilę
którą wciąż w sercu mam

(2005)

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Jerryk

    27 July 2014, 20:23

    smutne są twoje wiersze ale bardzo mi się podobają

  • Naja

    25 July 2014, 23:10

    Melancholijne i ładne bardzo wersy :-)
    Są takie chwile, które na zawsze pozostają w zakamarkach serca...